Online Werkplek thuis met Office365

Jouw online werkplek thuis ingericht en klaar om te starten

Bestaande en nieuwe collega’s hebben vaak een compleet ingerichte werkplek nodig (online werkplek thuis). Een plek waarmee ze eenvoudig kunnen werken en van alle gemakken voorzien zijn.
Het begint bij een e-mailadres en toegang tot de juiste programma’s en datamappen, zo zorgt Fast Forward IT dat er gewerkt kan worden.

Compleet uitbesteed aan Fast Forward IT is jouw Online werkplek thuis ingericht.

Online werkplek Thuis

Online werkplek Thuis

Wij richten de werkplek in en zetten alles klaar, zodat jouw nieuwe collega thuis of op het werk op zijn eerste werkdag goed kan starten.

Hoe werkt het? Maak de nieuwe online werkplek thuis compleet en leg ons tijdig voor wat je nodig hebt.

  • Een nieuwe laptop met docking station.
  • werkstation met 2 beeldschermen.
  • toetsenbord en (draadloze) muis.
  • printer of MFP of een VoIP telefoon met headset?
  • Microsoft Office365, Excel, Word, Teams, Outlook, etc.
  • Back up + Security

We kijken samen naar de meest efficiënte oplossing voor jouw organisatie.

Fast Forward IT is gevestigd in Hilversum en daarmee heel centraal gelegen.

App of mail ons direct voor vragen of een terugbel verzoek! Wij reageren snel.

Online Werkplek Thuis

Online Werkplek Thuis

Een aantal tips van FFWD-IT uit Hilversum

Een ideale online werkplek thuis inrichten

Om thuis de ideale thuiswerkplek te creëren, zijn er wat elementen waar je rekening mee moet houden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je een rustige ruimte kiest, de juiste apparatuur in huis haalt en over een sterk wifi-signaal beschikt. Hieronder zetten wij een aantal tips om een goede online-thuiswerkplek in te richten op een rijtje.

Kies een relaxte ruimte

De eerste stap in het creëren van een thuiswerkplek is het kiezen van een ruimte. Vaak zijn alle kamers in huis bezet, waardoor je makkelijker op de bank of aan de eettafel gaat werken. Toch werkt het beter voor je productiviteit om een plek uit te kiezen die enkel en alleen voor werk bedoeld is. Zoek hiervoor een rustige plek in huis, zoals je zolder of garage. Door deze ruimte écht om te bouwen tot werkplek, zal je zien dat je veel efficiënter aan de slag gaat. Zo hou je nu eenmaal werk én privé gescheiden.

Pas je inrichting aan

Nu je een locatie hebt bepaald, is het tijd om na te denken over de inrichting. Wist je namelijk dat de kleur van de muur (mede) bepaalt hoe gefocust jij werkt? Blauwe tinten stimuleren bijvoorbeeld je productiviteit. En heb je een witte muur thuis? Dan kan de combinatie met veel licht een gevoel van ruimtelijkheid creëren en hierdoor juist je creativiteit een boost geven. Naast kleur zijn woonaccessoires ook heel belangrijk voor een goede thuiswerkplek. Kijk maar eens naar het kantoor op werk. Hoeveel planten, schilderijen en lampen heb jij om je heen? Planten dragen bij aan de luchtvochtigheid en brengen ook direct sfeer. Ideaal, als je acht uur achter elkaar in dezelfde ruimte blijft werken.

FFWD-IT wenst je succes met het inrichtgen van een werkplek. Uiteraard helpen we je graag met het inrichten van de hard- en software.