FFWD 365

FFWD-IT Office 365

Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De keuze is groot.

Dankzij Microsoft Office 365 hoeft u niet zelf in licenties te investeren. In één enkel Office 365 pakket ontvangt u alle nodige O365-applicaties, inclusief support en voorzien van een optimale beveiliging. Er bestaan natuurlijk wel verschillende Office 365 abonnementen die stuk voor stuk hun eigen O365-applicaties bevatten.

Back Up 365

Ook daarom heeft u FFWD-IT. Uw gegevens staan ergens ter wereld op een server van Microsoft. Alleen het terughalen van e-mail of documenten is erg lastig en duurt lang voor het geregeld is. Microsoft geeft u hier ook geen garantie over. FFWD-IT kan een back up maken van deze gegevens en opslaan op onze eigen servers. Het terugzoeken en aanleveren van zaken die u nodig heeft gaan zo erg snel. U krijgt een Nederlands sprekend persoon aan de telefoon en die helpt u direct. Wij zijn niet voor niets de PA van IT, ook voor u!

We understand Businesses