Awareness

Awareness

Cyber Criminelen treden steeds vaker als ‘lone wolf’ op, in toenemende mate ook in samenwerking met de georganiseerde misdaad om zo veel mogelijk slachtoffers te maken;

Open Chat

Meting

Meting

We starten met de kosteloze nulmeting om inzichtelijk te krijgen in hoeverre de organisatie bewust is van de gevaren van phishing en het herkennen van deze phishing mails;

Login to Forum

Phising Simulaties

Phising Simulaties

Dit heeft als voordeel dat gestimuleerd wordt security top-of-mind te krijgen bij werknemers;

Request Quote

Managed antivirus

Vandaag de dag moet u kunnen vertrouwen op de veiligheid van de ICT omgeving. De server- en werkplekomgeving bestaande uit een PC, laptop of 2-in-1 apparaat moet veilig en wel te allen tijde beschermt zijn en blijven. Het belang van een goed beschermde antivirus-software hoeft niet meer uitgelegd. FFWD-IT biedt met Managed Antivirus meer dan alleen antivirus. Het is namelijk steeds belangrijker ook op andere zaken veiligheid te bieden. Denk hierbij aan bescherming tegen malware zoals ransomware, spyware maar ook tegen encryptievirussen.

Wij bieden met Managed Antivirus één totaaloplossing, maandelijks opzegbaar en voor een vast bedrag per maand. Wij monitoren, beheren en houden Managed Antivirus up-to-date om zo uw werkplek en ICT omgeving beschermd en veilig te houden. Door efficiënte inrichting vraagt onze Managed Antivirus oplossing zeer weinig performance van uw systeem. Zo kunt u zorgeloos veilig blijven werken.

Managed Antivirus biedt je de volgende voordelen.

  • Altijd up-to-date
  • Maandelijks opzegbaar
  • Vast bedrag per maand
  • Alles-in-1, continue beveiliging tegen virussen, malware en spyware
  • Blokkeert verschillende vormen van encryptievirussen en ransomware.

Automatische updates van belangrijkste software

Wij controleren dagelijks of de updates gedraaid zijn. Wij zorgen dus dat u altijd werkt met de laatste en juiste software.

Worldclass spamfiltering

Wij voorkomen dat u en uw medewerkers worden lastiggevallen door mail waar u niet op zit te wachten. Tevens voorkomen wij hiermee de kans dat u door Cybercriminelen wordt aangevallen!

Backup, onsite/remote/cloud

FFWD-IT maakt van uw systeem dagelijks een backup. Deze staat in ons eigen businesscenter en is door ons snel te bereiken. Mocht het zo zijn dat er een file of andere data moet worden teruggezet dan doen wij dat snel en direct!

Vanuit de Cloud werkt u tijd-, locatie- en hardware-onafhankelijk. Zo verhoogt u de betrouwbaarheid en flexibiliteit van uw IT. Daarnaast vervallen de hoge investeringen in fysieke servers maar betaalt u alleen voor wat u gebruikt.
Op het gebied van Virtual en Private Cloud Hosting is veel mogelijk. FFWD-IT biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende opties, ieder op maat gemaakt voor uw organisatie. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Eventlog Monitoring

Op de achtergrond helpen we uw pc gezond te houden door kritische processen in de gaten te houden. Dit doen wij dagelijks en kunnen zo de meest voorkomende fouten verhelpen voordat u daar last van heeft! Dat is nog eens snel optreden!!

Test restores

Maandelijks/jaarlijks uw backup controleren of alles werkt.

Training van medewerkers

Wij kunnen uw medewerkers trainen op het gebied van Security. Hierdoor voorkomt u dat uw bedrijf wordt gegijzeld door Cybercriminelen. Maandelijks worden er vervolgens gepersonaliseerde mails gestuurd en kijken wij hoe de medewerkers daarop reageren. Hiervan ontvangt u een overzicht en kunnen wij weer gericht trainen!

Security

Cybercrime is overal om ons heen. Het is naar schatting één van ’s werelds grootste illegale economieën. De meeste cybercriminaliteit wordt gepleegd door georganiseerde en geavanceerde criminele bendes. De gedachten “mijn organisatie is te klein om op de radar te komen van een aanval” of dat “we hebben toch niets te hacken” is een misvatting. Iedere organisatie heeft data en moet maatregelen nemen om zichzelf te beschermen tegen cybercriminelen.

Maak een afspraak
Ons nodig?

Wij kunnen, samen met u, een beveiligingsstrategie opzetten voor uw IT-security. De praktijk zal uitwijzen dat dit niet blijft bij slechts één oplossing, maar een totaal aan IT-security diensten die samenwerken en uw beveiliging naar een hoger niveau tillen. Door deze aanpak heeft u niet alleen een doeltreffende beveiliging toegesneden op uw eigen bedrijf, maar weet u ook waar in de toekomst uw aandachtspunten of zwakheden liggen.

Neem contact met ons op telefoonnummer: 035 – 20 300 30

Maak een afspraak