Thuiswerkplek in Laren

Thuiswerkplek met Office365 in Laren

Faciliteer jouw medewerkers ook thuis in Laren optimaal

Medewerkers werken veel thuis, daarom is het belangrijk dat zij optimaal kunnen werken en gebruik kunnen maken van diensten die zij op kantoor krijgen. Ook thuis ondersteunen onze specialisten jouw medewerkers. Zo helpen wij met het samenstellen van het assortiment, het plaatsen van een complete thuiswerkplek,  IT-hardware en de bijbehorende dienstverlening. Fast Forward IT Naarden verzorgd alles voor u.

Thuiswerken vraagt om andere support

Zoals inmiddels velen bedrijven in Laren al geconstateerd hebben, verandert er voor de thuiswerkende werknemer van alles. Niet alleen je werkplek, maar ook de omgang met collega’s, managers, met de gebruikers en klanten, en met je leveranciers. Ook het werk zelf is soms aangepast. De thuiswerkers werken nu ook vaak thuis en hebben andere support nodig. En niet iedereen beschikt over de ideale thuiswerkplek. Daarnaast beschikt ook niet iedereen zomaar ineens over de eigenschappen nodig zijn om goed te kunnen thuiswerken. De scheiding tussen werk en privé is opeens totaal veranderd.

 

Wij bieden ook vele andere diensten aan van IT Beheer in Laren zoals: Security, WiFi, Reparaties, Beheer, Backup, Automatisering, Werkplek inrichten

 

44% van de thuiswerkers heeft geen goede thuiswerkplek.

IT Beheer in Eemnes

Als thuiswerken nieuw is voor jouw bedrijf in Laren, is het belangrijk om jouw IT-beleid hierop in te stellen. Zo kun je een thuiswerkplek succesvol in jouw organisatie implementeren. Hierbij adviseren wij je over de juiste technologie en tools voor jouw bedrijf en geven wij advies over back-ups, security, Wifi, beheer en software.

Meer informatie?

Wij zijn een hele toegankelijke en laagdrempelige organisatie. U kunt ons bellen, mailen maar ook benaderen via WhatsApp.

whatsApp for business

App ons!