DMARC monitoring.

DMARC monitoring.

Een tool die je e-mailverkeer controleert op authenticiteit en integriteit, zodat je geen valse of schadelijke e-mails ontvangt of verstuurt.

Neem Contact Op

Sentinel One

Sentinel One

De nummer 1 beveiligingssoftware die je apparaten beschermt tegen mailware, virussen en andere bedreigingen, met behulp van kunstmatige intelligentie en gedragsanalyse.

Neem Contact Op

Config Backup

Config Backup

Een service die niet alleen je data, maar ook je configuratie (van Azure AD) back-upt, zodat je altijd een herstelpunt hebt in geval van nood.

Neem Contact Op

Wat zou jij doen als je ontdekt dat al je bestanden zijn versleuteld, je e-mails zijn gehackt en je website is overgenomen door een kwaadwillende partij?

Twee op de vijf Nederlandse bedrijven heeft het afgelopen jaar te maken gehad met een datalek in hun cloud-omgeving, blijkt uit onderzoek. Data in de cloud blijft een onverminderd belangrijk doelwit van cybercriminelen. En dat is zorgelijk in een tijdperk waarin de cloud de standaard is.

Het lijkt misschien onwaarschijnlijk, maar helaas: tijden veranderen. Het internet is niet meer wat het vroeger was. Waar je de digitale wereld vroeger kon vergelijken met een dorp waar je fiets nog buiten kon staan en je een touwtje uit de brievenbus kon laten hangen, is het nu een metropool met alle beveiligingsproblematiek en criminaliteit van dien. Steeds slimmere aanvallers proberen dagelijks je gegevens te stelen, je systemen te infecteren of je netwerk plat te leggen. Ze gebruiken geavanceerde technieken zoals phishing, spoofing, ransomware en cryptolock om je bedrijf schade toe te brengen.

Helaas kun je je dus niet meer veroorloven om achterover te leunen en te vertrouwen op de basisbeveiliging die tot voor kort afdoende was. Je hebt een extra laag van bescherming nodig om je bedrijf nu én in de toekomst veilig te houden.

Daarom bieden we je de kans om je beveiliging tegen het licht te houden met onze Security Check. Voor slechts € 800,- voeren we een grondige analyse uit van je huidige beveiligingsniveau en geven we je een helder advies over hoe je dit kunt verbeteren. We zorgen ook meteen voor oplossingen voor de kwetsbaarheden die we vinden, zodat je geen tijd verliest en direct beschermd bent. We laten je zien waar de zwakke plekken zitten, hoe je deze kunt versterken en hoe je kunt voorkomen dat je slachtoffer wordt van cyberaanvallen.

We bieden je als toekomstgerichte oplossing daarnaast onze Security Stack aan, een complete oplossing voor al je beveiligingsbehoeften.

Onze Security Stack kun je afnemen voor een vast laag bedrag per gebruiker per maand. Zo ben je verzekerd van een optimale beveiliging zonder onverwachte kosten! Vraag vandaag nog onze Security Check aan. Je zult er geen spijt van krijgen. Met onze Security Check en onze Security Stack maak je van je bedrijf een fort dat bestand is tegen elke aanval! Zorg ervoor dat jouw organisatie geen slachtoffer wordt en neem contact met ons op via DEZE KNOP, mail info@ffwd-it.nl of bel ons op 035-20 300 30 om een afspraak te maken.