Nieuws Fast Forward IT 4e kwartaal 2022

powered by local it heroes 

FFWD-IT is inmiddels onderdeel geworden van Local IT Heroes. Wij blijven onze eigen klanten bedienen maar door de samenwerking kunnen wij onze klanten zonder extra kosten een nog betere service verlenen.  

Het voordeel voor jou als klant: 

  • Door de kennisdeling kunnen we elk obstakel oplossen 
  • We krijgen een hogere korting op de inkoopprijs van hardware en software waardoor we scherpere offertes kunnen uitbrengen. 
  • Mocht het bij ons druk zijn aan de telefoon zal je telefoontje beantwoord kunnen gaan worden door onze collega’s van Local IT Heroes.  Hierdoor word je alsnog gelijk geholpen. 

Mocht je hierover vragen hebben kun je altijd even contact met ons opnemen. 

 

  

Cyberaanvallen, zeker nu actueel. 

Het mooiste is natuurlijk het voorkomen. Wij bieden daarom diverse trainingen aan om fishing te herkennen. Denk daarbij aan Microsoft Office 365 trainingen en E-learning. Ook kunnen wij een scan laten uitvoeren waarmee precies in kaart kan worden gebracht waar er mogelijk een gevaar is binnen het systeem van jouw organisatie. Meer informatie hierover kun je vinden op onze website. 

Om helemaal zeker te zijn van continuïteit is een goede back-up essentieel. Wij bieden diverse mogelijkheden voor server en de werkstations. Denk hierbij ook aan back-up van Microsoft Office 365 en G-Suite. 

  • Monitoren of de back-up succesvol is geweest. Zo niet, nemen wij direct contact op met de betreffende server serviceprovider. 
  • Continuïteit is gewaarborgd, je kan op ieder moment de back-up terug laten zetten. Door onze optie back-up disaster recovery je, indien er bijvoorbeeld sprake is geweest van brand, alsnog direct verder werken.   
  • Optimale zekerheid door onze disaster recovery back-up optie,doordat wij nog een extra kopie maken van de back-up. De data staat daarmee op 2 verschillende locaties opgeslagen.  

Aanmelden voor trainingen kan via deze link en back-up kan telefonisch of door het contactformulier die op onze site staat in te vullen. 

Wij maken gebruik van Teamleader en ervaren dit als een efficiënt CRM-systeem. Urenregistratie, is hiermee snel gedaan en offertes en facturen maak je in een handomdraai.  Inmiddels zijn wij zelf distribiteur geworden. Dus, zou je een presentatie hierover willen hebben neem dan contact met ons op of kom 8 december naar het Work Smarter event in Amersfoort waar wij tussen 10.00 uur en 11.00 uur een presentatie geven. 

Meld je aan door contact met ons op te nemen.

Tot slot, volgende maand staan de feestdagen voor de deur. Ook dit jaar willen we onze klanten weer bedanken voor de fijne samenwerking en dat gaan we wederom doen met een leuke attentie.