IT Beheer in Bussum

It Beheer in Bussum

FFWD-IT Beheer in Bussum (Office 365) is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De keuze is groot.

Dankzij Microsoft Office365 (IT Beheer in Bussum) hoeft u niet zelf in licenties te investeren. In één enkel Office 365 pakket ontvangt u alle nodige O365-applicaties, inclusief support bij u in Bussum en voorzien van een optimale beveiliging. Er bestaan natuurlijk wel verschillende Office365 abonnementen die stuk voor stuk hun eigen O365-applicaties bevatten.

U kunt Office365 in Bussum Zakelijk zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. Met Office 365 hebt u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met één wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, email en OneDrive.

 

Wij bieden ook vele andere diensten aan in Bussum zoals: Security, WiFi, Reparaties, Beheer, Backup, Automatisering, Werkplek inrichten

 

Microsoft OFFICE365 en IT Beheer in Bussum :

Backup van FFWD-IT en Microsoft One-Drive

Ook daarom heeft u FFWD-IT in Bussum. Uw gegevens staan ergens ter wereld op een server van Microsoft. Alleen het terughalen van e-mail of documenten is erg lastig en duurt lang voor het geregeld is. Microsoft geeft u hier ook geen garantie over. FFWD-IT kan een back up maken van deze gegevens en opslaan op onze eigen servers. Het terugzoeken en aanleveren van zaken die u nodig heeft gaan zo erg snel. U krijgt een Nederlands sprekend persoon in Bussum aan de telefoon en die helpt u direct. Wij zijn niet voor niets de PA van IT, ook voor u!

Microsoft Office365 in Bussum, wij verzogen de gehele installatie. Fast Forward IT

It Beheer in Bussum

It Beheer in Bussum – Fast Forward IT

Het meest praktische van dit hele pakket is Office zelf. Hiermee werkt u altijd en overal in Word, Excel en PowerPoint. De kracht van Office 365 ligt vooral bij de beheerfunctionaliteiten en de flexibiliteit. U kunt altijd gebruikers toevoegen of verwijderen. Betaling is maandelijks en u betaalt alleen voor het aantal gebruikers. Gebruikers toevoegen, wijzigen of opzeggen? Dit is maandelijks mogelijk, zonder contract. Eenvoud voor de beheerder en gebruiker dus. En dit allemaal vanuit uw locatie in Bussum.

Meer informatie?

Wij zijn een hele toegankelijke en laagdrempelige organisatie. U kunt ons bellen, mailen maar ook benaderen via WhatsApp.

whatsApp for business

App ons!