Computer reparatie in Hilversum

Computer reparatie Hilversum

Computer reparatie Hilversum (Office 365) is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op verschillende soorten hardware zoals: desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide.

We zeggen niet voor niets, WE FIX IT in Hilversum. De beste reparatie van uw computer!

Drijft uw laptop u tot waanzin? Kunt u tijdens het wachten op het opstarten ervan gemakkelijk een boek uitlezen? Maakt de PC een raar geluid of vertrouwt u uw server niet meer helemaal? Geen nood, de Pick Up and Return Service voor hardware van FFWD lost alles dezelfde dag nog voor u op! Geen gedoe met lange garantiechecks, dat pakken wij op. Want als uw hardware nog onder de garantie valt, betaalt de fabrikant ook onze hulp!

Wij bieden ook vele andere diensten aan  zoals: Security, WiFi, Reparaties, Beheer, Backup, Automatisering, Werkplek inrichten

 

Computer reparatie Hilversum

Laat uw hardware repareren in Hilversum.

 

Wat krijgt u nog meer bij ons in Hilversum?

Het meest praktische van ons hele pakket is Office zelf. Hiermee werkt u altijd en overal in Word, Excel en PowerPoint. De kracht van Office 365 ligt vooral bij de beheerfunctionaliteiten en de flexibiliteit.

 

U kunt altijd gebruikers toevoegen of verwijderen. Betaling is maandelijks en u betaalt alleen voor het aantal gebruikers. Gebruikers toevoegen, wijzigen of opzeggen? Dit is maandelijks mogelijk, zonder contract. Eenvoud voor de beheerder van hardware en gebruiker dus. En dit allemaal vanuit uw locatie in Computer reparatie Hilversum.

 

Meer informatie?

Meer informatie over hardware en computer reparatie? U kunt ons bellen, mailen maar ook benaderen via WhatsApp.

App ons!

Wij zijn officieel repair center van LENOVO hardware. Ook andere merken zoals Dell, HP etc zijn uiteraard van harte welkom.

Lenovo – Logos Download