Verbeteringen in dienstverlening en aangepaste prijzen.

Per 1 Augustus 2022

Als servicegerichte IT-specialist proberen we ons bij FFWD-IT elke dag te verbeteren. Betere dienstverlening van onze kant vertaalt zich immers naar betere resultaten voor onze klanten. We zijn daarom trots om te mogen delen dat we als FFWD-IT een nieuw samenwerkingsverband hebben gelanceerd genaamd Local IT Heroes.  Met dit initiatief bundelen we de krachten met zorgvuldig geselecteerde IT-partners, zodat we jou als klant beter kunnen bedienen. Zo ben jij verzekerd van snellere ondersteuning en meer specialistische kennis, met dezelfde vertrouwde service en persoonlijke aandacht.

Hier blijft het niet bij, want dankzij de gemeenschappelijke waarden en doelstellingen van onze samenwerkingspartners zal de dienstverlening in de toekomst alleen maar beter worden. We kunnen nog niet alles verklappen, maar houden je de komende tijd zeker op de hoogte van wat er nog meer aankomt!

Samen sterker door samenwerken

Dit nieuwe initiatief betreft geen fusie, maar een samenwerking tussen gelijkgestemden. Want samenwerken maakt sterker, zeker in een tijd waarin zowel onze klanten als wij worden geconfronteerd met hogere prijzen voor ieder product dat we gebruiken voor onze dienstverlening. Daarnaast doen we bij FFWD-IT geen concessies aan kwaliteit en maken we sinds afgelopen jaar hogere kosten om onze specialistische en ervaren medewerkers te behouden.

Net als veel andere bedrijven zijn we hierdoor genoodzaakt onze prijzen licht te verhogen. Zo kunnen we jou als klant ook in de toekomst van een goede – en dankzij het samenwerkingsverband zelfs betere – service blijven garanderen. Per 1 augustus 2022 kost het basispakket € 12,50, het premium pakket € 39 en het all-in pakket € 89 per gebruiker/per maand. Wij doen hiervoor graag iets terug en daarom ontvangen premium klanten vanaf nu 24/7 support bij urgente calamiteiten.

Heb je hierover vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet en neem contact op voor een persoonlijke toelichting. In de tussentijd blijven wij hard werken en dagelijks verbeteringen doorvoeren om jou de best mogelijke service te bieden.

Met vriendelijke groet,

Boudewijn Vervoort

 

Basic

12,50Maand

Premium (meest gekozen)

39,--Maand

All in

89.--Maand