FFWD 365 Hilversum

FFWD-IT Office 365 – HILVERSUM

Microsoft FFWD-IT Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De keuze is groot.

Dankzij Microsoft Office 365 hoeft u niet zelf in licenties te investeren. In één enkel Office 365 pakket ontvangt u alle nodige O365-applicaties, inclusief support en voorzien van een optimale beveiliging. Er bestaan natuurlijk wel verschillende Office 365 abonnementen die stuk voor stuk hun eigen O365-applicaties bevatten.

Back Up 365 – Hilversum

Ook daarom heeft u FFWD-IT in Hilversum. Uw gegevens staan ergens ter wereld op een server van Microsoft. Alleen het terughalen van e-mail of documenten is erg lastig en duurt lang voor het geregeld is. Microsoft geeft u hier ook geen garantie over. FFWD-IT kan een back up maken van deze gegevens en opslaan op onze eigen servers. Het terugzoeken en aanleveren van zaken die u nodig heeft gaan zo erg snel. U krijgt een Nederlands sprekend persoon aan de telefoon en die helpt u direct. Wij zijn niet voor niets de PA van IT, ook voor u!

Sterk vertegenwoordigd in Hilversum

FFWD 365 is sterk vertegenwoordigd in Hilversum omdat ons centrale kantoor in Hilversum gevestigd is. Vanuit hier hebben we een centraal gelegen plek waaruit we overal in korte tijd vanuit Hilversum kunnen bereiken.

Wij bieden alle diensten van Microsoft aan zodat we een one-stop-shopping zijn geworden. Wilt u uw organisatie snel upgraden of veiliger maken? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Wij zijn niet alleen beschikbaar voor office365 maar ook voor het complete beheer, back-ups, security en nog veel meer.