+31 (0) 35 20 300 30 || info@ffwd-it.nl || HELP MIJ NU!

hosting_image

Hosting

Hosting is het onderbrengen van een of meerdere websites op een server. Voor een optimale hosting van de website van uw organisatie bent u bij FFWD-IT aan het juiste adres.
Naast hosting bieden wij een breed scala aan andere internetdiensten aan. Als u kiest voor FFWD-IT, kiest u voor kwaliteit, ervaring en een bereikbare helpdesk.
Schakel voor de hosting van uw website de specialisten van FFWD-IT in. Wij onderhouden en beheren de  server waarop uw website is geplaatst op een professionele en transparante manier. Wilt u gebruikmaken van hosting van FFWD-IT? Schroom niet en neem contact met ons op!

 

 

ict_specialisten_image

ICT-Specialisten

FFWD-IT levert ICT specialisten aan uw organisatie. Of het nu gaat om een eenmalig project,  langdurige inzet of een medewerker voor vast dienstverband: wij kunnen u helpen aan de juiste specialist. Heeft u liever dat wij u volledig ontzorgen bij het inrichten en/of (re)organisaren van uw IT-afdeling? FFWD neemt u desgewenst het gehele proces uit handen. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

 

it_beheer_imageIT-Beheer

IT binnen uw organisatie moet vóór u werken en niet tegen u werken. FFWD-IT is de ICT partner die met u meedenkt en begrijpt hoe u het wilt hebben. Bij FFWD-IT bent u verzekerd van een goed werkende IT-omgeving.
Ieder bedrijf is anders en behoeft een andere aanpak, FFWD-IT snapt dat. Voor iedere bedrijfssituatie bieden wij een passende oplossing. Zo kunt u zorgeloos doorwerken en bezig zijn met de zaken binnen uw onderneming die voor u echt van belang zijn; bezig zijn met uw eigen product of dienstverlening!

 

 

Cloud_Services_ImageCloud Diensten

Vanuit de cloud werkt u tijd-, locatie- en hardware onafhankelijk. Zo verhoogt u de betrouwbaarheid en flexibiliteit van uw IT. Daarnaast vervallen de hoge investeringen in fysieke servers maar betaalt u alleen voor wat u gebruikt.
Op het gebied van Virtual en Private Cloud Hosting is veel mogelijk. FFWD-IT biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende opties, ieder op maat gemaakt voor uw organisatie. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u contact met ons op!

 

 

telecom_Services_imageTelecom Diensten

FFWD-IT is ook uw aangewezen partner voor Telecom oplossingen. Veel organisaties zijn kostenbewust. Telecom blijft essentieel, maar waarom de hoofdprijs betalen? Daarnaast staan organisaties op een zeker moment voor de keuze welke nieuwe diensten men wil gaan gebruiken in de nabije toekomst. Hierbij is vaak de discussie: moet u zelf investeren of besteed u liever uit? Telecomdiensten zijn vaak geen corebusiness van een bedrijf of instelling, maar wel van levensbelang voor beide. Daarom zijn goede keuzes essentieel!
FFWD-IT kan u adviseren en ondersteunen bij de keuze van oplossingen, het selecteren van providers en het opstellen van de businesscase. Hierbij is altijd ons uitgangspunt dat u de keuze kunt maken die het beste past bij uw situatie.
Benieuwd naar onze aanpak? Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

 

web_development_image

Webontwikkeling

FFWD-IT helpt haar klanten tegen het ongekend lage tarief van € 750,00 aan een nieuwe, professionele, responsive website. Volledig conform de laatste design standaarden en geschikt voor smartphone, tablet en PC. Met eenvoudig toegang tot uw eigen Content Management Systeem (CMS), waarin u eenvoudig nieuwe inhoud kunt plaatsen.

 

 

Kortom:

FFWD-IT is de veelzijdige IT-specialist die u hoofdzorgen bespaart.
Benieuwd hoe wij een optimale dienstverlening voor uw organisatie zien? Neem dan contact met ons op via 035- 20 300 30 of stuur een e-mail naar info@ffwd-it.nl